Author Topic: Aug 15 - 17 Site Slowness  (Read 3083 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marko

  • Administrator
  • *****
Re: Aug 15 - 17 Site Slowness
« Reply #7 on: August 18, 2013, 06:12:46 PM »
Early signs are all positive, again apologies for the long frustrating period.


I also made a few tweaks of things while I was fighting it most notably enabling bulk image upload for things like Kulmbach pictures for those so inclined. 


There is a FAQ here about it http://www.intflatfigures.org/index.php?action=faq


Let me know of any other issues.


Mark  8)
Site Admin

marko

  • Administrator
  • *****
Re: Aug 15 - 17 Site Slowness
« Reply #6 on: August 18, 2013, 03:34:46 PM »
This has completed.  Cross the fingers now.


Mark.  8)




Site Admin

marko

  • Administrator
  • *****
Re: Aug 15 - 17 Site Slowness
« Reply #5 on: August 18, 2013, 12:46:48 PM »
We are in the process of being moved to a new server which should hopefully put things back to normal.  Should be done in about 4 hours - there will be no interruption.


Mark
Site Admin

Glen

  • Associate
  • **
Re: Aug 15 - 17 Site Slowness
« Reply #4 on: August 18, 2013, 12:30:23 AM »
Give me a ping, Vasily. One ping only, please.

                                                               Marko Ramius

marko

  • Administrator
  • *****
Re: Aug 15 - 17 Site Slowness
« Reply #3 on: August 17, 2013, 05:03:02 PM »
Yes, Glen seems to be behaving itself since I poked them at mid-day, let's hope it settles down at last.


I have also installed some site monitoring to ping the site and alert me when there is an issue so hopefully if we have problems in the future I can provide the ISP something more actionable.  It will ping the site from the US and EU to make sure it is continuing to function and alert me if it is having issues.


Mark
Site Admin

Glen

  • Associate
  • **
Re: Aug 15 - 17 Site Slowness
« Reply #2 on: August 17, 2013, 05:00:01 PM »
Might be a bit more than 'slow'. I've been getting 404 errors, site not found, etc., for two days now. Came up briefly last night. There were no posts - not surprising if no one could get on - so I signed off. I went back later, but the site had gone dark again.

Hope this gets through the interweb pipe.  ;)

Glen

marko

  • Administrator
  • *****
Aug 15 - 17 Site Slowness
« Reply #1 on: August 17, 2013, 02:37:20 PM »
Apologies to folks but, the Site has been experiencing periodic bouts of slowness over the last several days.


I have put in a number of tickets with our ISP which has temporarily corrected issues but, it seems to be a repeated morning issue.  It is being pursued and we should be back to normal shortly.


Mark  8)
Site Admin